WEB FRONT SEP2021 017

Lierse Scriptieprijzen

Ding mee naar de “Lierse Scriptieprijzen” !

Ieder jaar kost het duizenden laatstejaarsstudenten bloed, zweet en tranen om een masterproef te schrijven.

Vaak verdwijnen die scripties in een kast om nooit meer gelezen te worden. Het initiatief “Lierse Scriptieprijzen” wil scripties van dat droevige lot redden. Want elk onderzoek verdient een breder publiek !

De wedstrijd “Lierse Scriptieprijzen”, georganiseerd door de vzw Koninklijk Zimmertorencomité Lier, brengt je scriptie onder de aandacht.

Je maakt kans op mooie geldprijzen want de winnaars van de Lierse Scriptieprijs worden beloond met 1.000 euro.

Er worden twee “Lierse Scriptieprijzen” uitgereikt: één voor een scriptie over Lier “Schoon Lier” en één voor een scriptie gerelateerd aan exacte wetenschappen, technologie en innovatie “Zimmer”.

Hoe deelnemen?

Giet de bevindingen van je scriptie in een vlot leesbare samenvatting van max. 1.000 woorden. Vul dit eventueel aan met foto’s en grafieken in bijlage.

Vul het inschrijvingsformulier onderaan deze pagina in en mail jouw scriptie met de samenvatting naar info@liersescriptieprijs.be. Zonder samenvatting is je deelname niet geldig!

De wedstrijd is tweejaarlijks en wordt georganiseerd tijdens de onpare jaren wanneer er voldoende inschrijvingen zijn. Inschrijven kan tot en met 30 oktober. Het reglement van deze prijs kan je nalezen door hier te klikken.

Zimmertoren respecteert uw privacy. Overeenkomstig de Wet op de Persoonlijke Levenssfeer dd. 08.12.1992 hebt u het recht op inzage en verwijdering van uw gegevens en dit op uw eerste verzoek. Uw persoonlijke gegevens worden nooit aan derden doorgegeven.